Hirdetés

Új mini projektorral bővíti kínálatát az Acer, érkezik a C110

Az Acer a piko projektor szegmens egyik úttörője. Így annak ellenére nem meglepő, hogy rendszeres időközönként újabb és újabb eszközökkel bővítik kínálatukat, hogy a termékcsoport eddig nem feltétlenül váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Acer C110
Acer C110

A várt siker elmaradásának okai között mindenképp ki kell emelni az első modellek alacsony felbontását, fényerejét és kontrasztarányát. Magyarul a kép minősége olyan gyenge volt, hogy a mérettel járó előnyök nem kompenzálták a hiányosságokat. A vállalat Londonban mutatta be egyik új készülékét, amely technikai paraméterei alapján akár fel is keltheti sokak, elsősorban az üzleti szférában dolgozók érdeklődését. Maximális valós kontrasztaránya 1000:1, és 854x480 képpont megjelenítésére képes, ami a nagyfelbontású tartalmak szerelmeseinek számára nem túl jó hír. Maximális fényereje 50 ANSI Lumen, ami azt jelenti, hogy élvezhető képet csak teljesen sötét helyiségben ad. A képátló tizenkettőtől száz hüvelykig terjedhet, ami jól hangzik, de az azért kérdéses, hogy hogy néz ki ekkora méretben egy ilyen felbontású anyag.

Az eszközben a DLP eljárást kombinálták a LED lámpa technológiával, így az üzemidőt sikerült 20000 óráig kitolni.  A mindössze 175 gramm súlyú termék méretei impozánsak, hiszen 11 centis hosszúságához 8,5 centiméteres szélesség, és 2,5 centis magasság társul. A projektor már néhány hazai webáruházban is előrendelhető 45000 forintos áron.

 

 

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés