Hirdetés

Digitális tévétunert kapott az LG HW301TN projektor

Az LG bemutatta legújabb, kompakt kivitelű projektorát, amely elfér akár egy tenyérben is, és mindössze 780 gramm a tömege. A LED technológiát alkalmazó eszköz maximum 1280x800 felbontás, illetve 100 hüvelykes képátló megteremtésére képes.

LG HW301TN
LG HW301TN

Rendelkezik beépített digitális tunerrel, azaz a tévéadások vételéhez és megjelenítéséhez csak egy antennára van szükség. A DLNA támogatásnak köszönhetően biztosítja az okostelefonon, kamerán, számítógépen, vagy egyéb eszközökön található tartalmak közvetlen megjelenítését, a beépített Wi-Fi segítségével, pedig a hálózati kapcsolat megteremtését is lehetővé teszi. Emellett módot ad bizonyos korlátok között a különféle netes tartalmak, így többek között például a Facebook, a Twitter, a Picasa vagy az AccuWeather elérésére. Kapott egy integrált médialejátszót is, amelyre az USB porton keresztül juttathatóak el az adatok. Ennek megfelelően mód nyílik a számítógép használata nélkül a képek, a PowerPoint illetve Excel dokumentumok megjelenítésére, valamint a videók kezelésére is.

Az LG legújabb hordozható projektora első körben Dél-Koreában kerül a boltokba körülbelül 1030 dolláros áron. Mivel a vállalat nagy reményeket fűz az eszközhöz, amely meglátásuk szerint kiválóan alkalmas arra, hogy még jobban megerősítse a vállalat pozícióit a projektorpiacon, ezért minden bizonnyal hazánkat sem kerüli majd el a HW301TN.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés