Hirdetés

Már kapható a modulhelybe illeszthető projektor a Fujitsu notebookokhoz

Nagyjából egy hónapja már beszámoltunk a Fujitsu fejlesztéseiről, amikkel új LifeBook szériás notebookjait kívánja ellátni. Ezek közt szerepelt a modulhelybe illeszthető projektor is, ami különösen egy ilyen üzleti vonalas gépen lehet hasznos kiegészítő. A kihajtható Fujitsu Bay Projector pillanatok alatt használatra késszé tehető, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket sem. A beépített beamer azonnal bekapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják az optikai meghajtó méretű modulhelyből és helyükre pattintják.


[+]

A gyártó szerint szinte bárhol használható lesz, fényereje és trapézkorrekciója közvetlenül a beépített gombokkal állítható, lézersugaras technológiája pedig nagy kontrasztot és színmélységet biztosít, elérve ezzel az éles és tiszta képmegjelenítést. A Fujitsu kiemeli előnyei közt a hordozhatóság mellett azt is, hogy a modulhely-projektor csendesebb és hibatűrése is jobb a hagyományos vetítőkkel szemben, melyek izzói könnyebben megsérülhetnek. Amikor pedig nincs rá szükség, helyére könnyen DVD meghajtót vagy súlycsökkentő egységet lehet rakni.

A mindössze 210 grammos, 40 ANSI lumen fényerőre képes eszköz a LifeBook P771 és S761 notebookok opcionális kiegészítőjeként fog megjelenni. Legfeljebb 30”-es képátlójú kép előállítására használható, felbontása pedig 800x600 pixeles. Beszerzése júliustól lehetséges, az ára 499 euró, de ez régiónként eltérhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés