Hirdetés

Új GeForce driver jött a Steep nyílt bétájához

A WHQL minősítésű, 375.86-os meghajtó javítja a korábbi csomagok komolyabb hibáit is.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 375.86-os meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a Steep című program nyílt bétájához készült, de tartalmazza a nemrég kiadott Hotfix meghajtó hibajavításait is, illetve további javítás, hogy a Surround funkció mostantól SLI HB hidakkal is jól fog működni, és a különböző G-SYNC technológiával kapcsolatos képi hibák is korrigálásra kerültek.

A meghajtó kapott még egy SLI profilt is a Call of Duty: Infinite Warfare című játékhoz, de ez egy ideiglenes profil, vagyis a tökéletes működésére jelen pillanatban nincs garancia. Mindemellett frissült a Tom Clancy’s The Division (Survival DLC), a Battlefield 1 és a Civilization VI programokra vonatkozóan a DirectX 12-es eszközillesztő, illetve a DirectX 11-es profil. Bár ezek az alkotások már korábban megjelentek és kaptak, esetlegesen hamarosan kapnak egy javítást, amelyhez ez a meghajtó szükséges.

Fontos javítás még, hogy a korábbi meghajtók esetében sok felhasználó panaszkodott szellemképre, jobban mondva olyan jelenségre, mintha piszkos lett volna a kijelző. Az NVIDIA megtalálta, hogy mi okozta ezt a képi hibát, így ki is javították.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés