Hirdetés

Kifejezetten az Oculus VR-jához jött az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 376.19-es meghajtó csak az Oculus Touch játékokra koncentrál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 376.19-es meghajtóprogramját, amely kizárólag a virtuális valósághoz készült, ezen belül is az Oculus Touch vezérlőt támogató játékokhoz. Ez azt is jelenti, hogy aki nem rendelkezik Oculus Rift headsettel lényegében feleslegesen is tölti le, hiszen ez egy kicsit speciális csomag, kifejezetten az Oculus VR-ra szabva.

A fenti bekezdés mellett ugyanakkor megjegyezhető, hogy történt némi hibajavítás is, így a notebookoknál használt G-Sync verzióval megszűntek a képi megjelenítésre vonatkozó problémák, illetve No Man's Sky Foundation Update 1.10-es frissítésével is eltűntek a textúrahibák az SLI konfigurációk esetében.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés