Hirdetés

Új GeForce driver jött az új játékokhoz és a Titanfall 2-höz

A WHQL minősítésű, 375.70-es meghajtó stabilításbeli problémákat is korrigál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 375.70-es meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a Call of Duty: Infinite Warfare, a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, a  The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, az Obduction és a Dishonored 2 című játékokhoz készült. Mindegyik programhoz van meghajtóprofil, illetve a vállalat az AMD-hez hasonlóan kénytelen volt frissíteni a Titanfall 2-höz készült profilt is, mivel az alkotás végleges verziója különbözik attól, amire felkészült a korábbi meghajtó.

A fentiek mellett egy ideiglenes SLI profilt kapott a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is, illetve frissült a DirectX 12-es meghajtó memóriaallokációért felelős rutinja, ami elsődlegesen a Forza Horizon 3-nál lesz hasznos, ugyanis a korábbi rutin memóriaszivárgáshoz vezetett. Lényeges, Windows 10-re vonatkozó hibajavításokat is kapott a meghajtó, mivel a GeForce Experience mostantól nem omlik össze bizonyos kijelzőfunkcionalitásra vonatkozó beállítások módosításánál, illetve nem omlik össze az NVIDIA képkonverter komponense sem.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés