Hirdetés

Ismét gyorsjavítás kellett a nemrég megjelent GeForce driverhez

A 375.95-ös Hotfix meghajtó újból normális memória-órajelen működteti az egyes Pascal architektúrára épülő VGA-kat.

A 375-ös meghajtósorozattal nagyon meggyűlik az NVIDIA baja. Egy hónapon belül már a harmadik olyan WHQL meghajtót adták ki, amely kritikus hibát tartalmazott, így szükségessé vált hozzá egy azonnali javítás. Sőt, a 375.57-es csomagot konkrétan vissza is kellett vonni.

A nemrég megjelent 375.86-os meghajtóprogram persze elérhető maradt, mivel nem teszi tönkre magát az operációs rendszert, de a Pascal architektúrára épülő VGA-k tulajdonosai nem örültek, ugyanis bizonyos kártyákon a memória-órajel egészen alacsony értéken ragadt, ami radikálisan csökkentette az elérhető teljesítményt. Erre kínál javítást a 375.95-ös Hotfix meghajtó. Más problémát nem javít, tehát akinek esetleg nem ez volt az egyetlen gondja a 375.86-os csomaggal, nyugodtan váltson vissza egy korábbi, problémamentesnek tűnő meghajtóra.

Az új, 375.95-ös csomag a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver a megfelelő operációs rendszerre az alábbi oldalról tölthető le. A Windows 8.1 és 7 operációs rendszerhez szánt meghajtó ugyan a Windows Vistára is telepíthető, ám erre vonatkozóan az NVIDIA nem végzett semmilyen minőségellenőrzést, így ezt nem ajánlják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés