Hirdetés

Thermaltake CoolMOD GeForce4 hűtő

A Thermaltake már egy ideje piacra dobta GeForce 4-hez való hűtőjét, ám a megjeneléskor még nem volt annyira elterjedt a GeForce4, így mivel a coolert csak ilyen káryákra lehet rögzíteni, nem aratott túl nagy sikert. Most ismét elővették az amúgy kiváló konstrukciót, adtak hozzá egy kék LED-et, így máris új pompában kapható a hűtő.



A hűtő anyaga vörösréz, így sokkal hatásosabban képes hűteni a GeForce chipet, mint a gyári megoldás. A ventilátor 5 centiméteres, 5500 fordulat/perc mellett 10.6 CFM (0.3 köbméter/perc) légszállításra képes. A Tweakers Australia mérései szerint közel 10%-kal hatásosabb az nVidia hűtőjénél, és a hozzá járó RAM hűtőbordák is sokat segítenek a chipek hidegen tartásában. Egyetlen hátrány a megnövekedett zajszint lehet.

A Thermaltake egyébként nem csak a VGA hűtőjét adta ki LED-es verzióban, hanem több CPU coolerét is, ugyanis egyre nagyobb üzlet a modderek kedvében járni. Így ne csodákozzunk, ha egy számítógépben a CPU és VGA hűtőtől kezdve a tápventilátorig minden sejtelmes fényt fog sugározni magából.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés