Hirdetés

Új HardCano hűtők a Thermaltake-től

A HardCano sorozat merevlemezeink melegedési problémáin hivatott segíteni. Nagyon népszerű termékekről van szó, ugyanis a szokásos HDD coolereket keresztezték a multifunkciós panelekkel, melyhez még egy csipetnyi elegáns dizájnt kevertek, így máris készen áll a sikeres hűtő.



A korábbi HardCano-k "csak" egy hőmérsékletet kijelző LCD-vel és ventilátorral voltak felszerelve (továbbá néhány típuson nagyméretű hőleadó lap is volt), a 6-os és 7-es verzió azonban már sokkal összetettebb. A HardCano 6 előlapján egy 4 centis ventilátort, egy fordulatszám szabályozót, hangszóró és mikrofon csatlakozót, valamint Firewire és USB kimenetet találunk.

A 7-es HDD cooleren nincs mikrofon és hangszóró csatlakozó, de még ventilátor sem, viszont cserébe kapunk egy LCD-t, mely az eszközhöz mellékelt thermokábel által mért hőmérsékletet jeleníti meg. Ezt rakhatjuk a CPU közelébe, de akár a videokártya vagy a gépház belső hőmérsékletét is mérhetjük vele.

A Tt HDD hűtők hatásfoka nem éppen az igazi. Ezeket az eszközöket főleg a gépház díszítésére lehet használni, valamint valóban hasznos funkció a hőmérséklet figyelése, a rengeteg ki/bemenet és egy tetszőleges ventilátor fordulatszámának szabályozása. A két új HardCano még nem kapható Magyarországon, de mivel a korábbi típusok már elérhetőek, így valószínűleg ezek is fel fognak tűnni a boltok polcain.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés