Hirdetés

Tévét is nézhetünk az LG új médialejátszóján

Az LG több európai országban is megkezdte új hordozható médialejátszójának forgalmazását, amelynek érdekessége, hogy DVB-T tunert tartalmaz, vagyis alkalmas földi szórású digitális tévéműsorok vételére. A T80 jelű készüléknek a Prada, Viewty telefonokra hajazó külső megjelenését 3 hüvelykes, 400x240 pixel felbontású TFT kijelzője határozza meg; előlapjára nem kerültek gombok, mivel érintéssel vezérelhető.

A támogatott audioformátumok listáján a WAV, MP3, WMA, OGG és ASF szerepel, a képernyőn MPEG-4/AVI videókat, JPEG képeket és egyszerű szövegfájlokat lehet megtekinteni. A beépített FM rádióból rögzíteni is lehet hangot, a DVB-T adásokat azonban nem lehet felvenni, csak állóképek lophatók belőlük. A műsorok közötti tájékozódást EPG segíti. A képességek között említendő még a diktafon funkció, az óra, valamint öt játék. A 4 GB beépített flashmemória USB 2.0 interfészen keresztül tölthető fel adatokkal.

A T80 mérete 99 x 56 x 13 mm, tömege 81 gramm. Lítium-polimer akkumulátora mintegy 40 órányi zenehallgatásra, 5,5 órányi videózásra vagy 2 órányi tévénézésre ad alkalmat. A készülék ajánlott ára országtól függően 270 és 320 euró között alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés