Hirdetés

Tenyérnyi médialejátszók a Diamond Multimediától

A Diamond Multimedia termékkínálatának bővítéseként a cég – nevéhez híven – két médialejátszóval állt elő. A parányi HD Media Wonder készülék használatával a rákötött adattárolókról – legyen az pendrive vagy merevlemez – tekinthetők meg a különféle tartalmak, ami persze lehet zene, mozgókép vagy fotó is. Mindehhez természetesen nem szükséges számítógép, a kis masina elintéz mindent. Az MP1000-re az USB csatlakozó mellett került kompozit kimenet, 1.3-as HDMI és Ethernet port is, míg a kicsit szerényebb képességű MP700-ra csak USB és kompozik aljzatokat raktak a tervezők.

Diamond Multimedia HD Media Wonder MP700
Diamond Multimedia HD Media Wonder MP700

A két modell között a további eltérés, hogy az MP700-zal ellentétben az MP1000 az 1080p-s HD videókat is képes lejátszani, és miközben az előbbi csak memóriakártyákat és USB-s meghajtókat kezel forrásként, az utóbbival az említett Ethernet aljzaton keresztül a helyi, otthoni hálózatra kapcsolt gépeken tárolt anyagokhoz is hozzáférhetünk, vagy akár közvetlenül az interneten lévők médiákat is lejátszhatjuk.

Diamond Multimedia HD Media Wonder MP1000
Diamond Multimedia HD Media Wonder MP1000

A termékek egy év garanciával kerülnek forgalomba. Az MP700 45 dollárért vásárolható meg, a másik ára viszont egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés