Hirdetés

Full HD támogatású PMP Teclast módra

A tabletek berobbanásával a hordozható médialejátszók piaca egy kicsit befagyott, de azért még mindig akad egy pár gyártó, akik újdonságokkal állnak elő. Az egyik stabil versenyző a tajvani Teclast, amely a C550PS-t mutatta be a közelmúltban.

Teclast C550SP
Teclast C550SP

Az öthüvelykes érintésérzékeny kijelző maximum 800x480 képpont megjelenítésére képes, de támogatja a Full HD tartalmak lejátszását is, amennyiben sikerül egy kompatibilis megjelenítőhöz csatlakoztatni. Ez az első eszköz, amelyet az E200 Championship Full HD chippel szereltek fel, aminek köszönhetően gyorsabb, mint elődei, és kevesebb energiára is van szüksége. Bár arról a gyártó nem szolgált pontos információval, hogy az akkumulátor mennyi ideig bírja a strapát.

Teclast C550SP
Teclast C550SP

Rendelkezik beépített szótárprogrammal, és egy alkalmazás képes a beírt szöveget angol nyelven "felolvasni" is. 8 gigabájt beépített memóriával látták el, de eljuttathatóak rá anyagok egy SD kártyaolvasón és USB porton keresztül is. Zeneszámok esetén az MP3 mellett a WMA, WAV, OGG, APE és FLAC formátumok jöhetnek szóba. E-könyv-olvasóként is használható, hiszen a TXT, PDF és CHM állományok kezelésére is képes. A videoszabványok közül pedig az ASF, AVI, AMV, VOB, MPEG, DAT, RM, MKV, RMVB, VOB, MPEG-4, MOV, WMV, DivX, Xvid és FLV szabványok lejátszását támogatja. A sokoldalú eszköz ára egyáltalán nem vészes, ugyanis már 63 dollárért hazavihető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés