Hirdetés

Stílusos, beépített mélynyomóval ellátott Walkman dokkolóval állt elő a Sony

Manapság, amikor az Apple dokkolós eszközökkel szó szerint Dunát lehet rekeszteni, felüdülést jelent egy olyan masina, amely a változatosság kedvéért a Sony Walkman széria tagjait képes ily módon magába fogadni. A japán konszern már korábban is próbálkozott hasonlóval, úgyhogy az RDP-NWG400B-vel már azért valamennyire kitaposott ösvényre léptek.

Sony RDP-NWG400B
Sony RDP-NWG400B

Az elegáns, visszafogott kialakítású modell kapott egy saját tízwattos mélynyomót is a két ötwattos hangfalat mellé. Így a maximális teljesítménye eléri a húsz wattot, amely egy átlagos méretű otthonba több mint elég. Aktiválható rajta a Bass Boost funkció, amely a Sony ígérete szerint a mély hangok gazdag, telt megszólalását biztosítja. A dokkolón keresztül nem csak az adatok leszívására képes, hanem eközben táplálja is energiával a hordozható médialejátszót. Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli szabványt, így a kompatibilis készülékek ez úton is eljuttathatják rá a zeneszámokat, nem szükséges a hagyományos interfészeken keresztül csatlakoztatni.

Sony RDP-NWG400B
Sony RDP-NWG400B

A dobozába bekerült egy Bluetooth fülhallgató, valamint egy távirányító is. Alsó részére egy világítótestet helyeztek, amely bekapcsolása után sejtelmes kék fényt sugároz magából. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerül boltokba a termék, azt viszont igen, hogy körülbelül 165 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés