Hirdetés

Távvezérlés teljes harmóniában

Újabb, felsőkategóriás taggal bővült Logitech Harmony távvezérlőinek termékcsaládja. Az új Harmony 1000 távirányító színes, érintőlapos kijelzőjével leegyszerűsíti a komplikált rendszerek távvezérlését, mindemellett luxuskivitelű technológiát kínál tudásához képest mérsékelt áron – áll a Logitech sajóközleményében.

A Harmony 1000 távirányító érintés-érzékeny kijelzője az eddiginél is jobban leegyszerűsíti a „tevékenység alapú" irányítást, mivel a lényeges gombok mindig ott jelennek meg, ahol éppen szükség van rájuk. A manapság kapható felsőkategóriás távirányítók egy részével szemben a Harmony 1000 minden infravörös vevővel ellátott készüléket képes vezérelni, legyen az egy videomagnó, egy digitális videófelvevő, egy nagyfelbontású televízió vagy bármilyen más háztartási gép. A Harmony 1000 távirányító külön kapható kiegészítője, a Logitech Harmony Wireless Extender rádiófrekvenciás jelek segítségével a házimozirendszer másik szobában elhelyezett egységeinek is parancsolni tud, még csukott ajtókon át is.

A Logitech Harmony távirányítói az egyszerű, egyetlen gombnyomást igénylő, tevékenység alapú irányítási lehetőségnek köszönhetően váltak az egyik legnépszerűbb univerzális távirányító-márkává. A felhasználóknak és a telepítőknek is kedvezve a Harmony 1000 távirányító ennek a szolgáltatásának a színvonalát még egy szinttel magasabbra emeli: a Harmony termékcsaládban ez az első távvezérlő, amely érintőképernyőt kapott. Amikor a felhasználó először kézbe vesszi a távirányítót, a kilenc centiméteres színes kijelzőn láthatóvá válnak a szórakoztató tevékenységekkel kapcsolatos piktogramok: TV-nézés, filmlejátszás, zenehallgatás vagy videójáték. Ilyenkor elég egyetlen érintés valamelyik piktogramra, és az egész házimozi rendszer a választott tevékenységnek megfelelő állapotba kerül.

A Harmony 1000 távirányítón mindössze kilenc állandó gomb található, ezek a tevékenységek legtöbbjénél használható alapvető funkciókat látják el. Ilyen például a hangerőszabályzó, a csatornaváltó és egy négyirányú navigációs billentyű. A távvezérlő beépített, újratölthető akkumulátorról üzemel, amihez egy töltőállomás is tartozik. A távvezérlő egy teljes feltöltéssel – aktivitástól függően – akár egy hétig is használható.

A Harmony 1000 távirányító az Egyesült Államokban és Európában is idén ősszel jelenik majd meg, javasolt fogyasztói ára Európában 499,99 euró lesz. A Logitech Harmony Wireless Extender kiegészítő is ősztől lesz kapható 149,99 eurós javasolt fogyasztói áron. Magyarországi végfelhasználói ára még egyik modellnek sem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés