Hirdetés

Tapizható hangfal a Logitech kínálatában

A fejlett technológiákat kedvelő, zeneszerető felhasználóknak ajánlja a Logitech legújabb, Z-10 Interactive 2.0 hangszórórendszerét, mely a vállalat kínálatában szereplő Advanced Peripherals (fejlett perifériák) sorozat legújabb tagjaként jelenik meg hamarosan a boltok polcain. Az új hangszóró többek között beépített érintőlapkás vezérlőpultot, háttérvilágítással rendelkező, a zenei információkat, órát és hangerőt megjelenítő LCD-kijelzőt kínál, mindemellett kitűnő minőségű hangzást ígér.

A Z-10 előlapján elhelyezett érintőgomboknak köszönhetően nem szükséges többé a számítógépen futó alkalmazások között váltogatni a zenelejátszás változtatásához, mi több, akár ki is kapcsolható a monitor, a beépített vezérlőpulton ilyenkor is lehet állítani a hangerőt, a mély és magas hangok arányát, lapozgatni lehet a zeneszámok között, illetve megállítható és újraindítható a lejátszás. Az USB kapcsolat és a fejlett segédszoftver segítségével a hangszóró számos népszerű zenelejátszó program – például az iTunes, a Windows Media Player, a Winamp és a Musicmatch – információit is meg tudja jeleníteni. A digitális kijelzőn mindezen túl figyelemmel kísérhető a pontos idő, a pillanatnyi hangerő és más, a számítógéptől érkező adat is. A Logitech Z-10-en további extraként négy darab, internetes rádióállomások előhívására alkalmas érintőgomb is helyet kapott, így a kedvenc internetes rádiók címei vagy a számítógépen található zenelisták kényelmesen, egy mozdulattal elmenthetők, és később előhívhatók.

A kétutas, 2,5 centiméteres magas hangsugárzókat és 7,6 centiméteres mélynyomókat tartalmazó Logitech Z-10 24,6 x 11,4 x 11,9 centiméteres méreteit meghazudtoló hangerő és hangminőség elérésére képes a gyártó szerint. A készülék üzembe helyezése gyerekjáték, mivel a számítógépről a hangjelek és a kijelzőre szánt információk is ugyanazon az USB kábelen jutnak célba. A hangszórón helyet kapott egy fejhallgató kimenet, valamint egy szabványos 3,5 milliméteres jack hangbemenet is, amivel MP3 lejátszót vagy bármilyen más hangforrást ráköthető a Z-10-re.

A Logitech Z-10 Interactive 2.0 hangszórórendszer októbertől kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában 149,99 euró, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert. A Z-10 hangszóróval kapcsolatos további információk elérhetők a Logitech weboldalának Advanced Peripherals részlegében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés