Hirdetés

Logitech-térhangzás elérhető áron

X-540 típusjelzéssel új, megfizethető térhatású hangszórórendszert jelentett be a Logitech. Az új 5.1-es szett a gyártó reményei szerint a kategóriájában mind árban, mind hangzásvilágában kedvezőbb megoldást nyújt majd vetélytársainál.

A 70 watt (RMS) teljesítményű hangrendszer szatellit sugárzói és a centersugárzó egyaránt két 5 centiméteres hangszórót tartalmaznak, a dobozok állványra vagy falra szerelhetők. Jó hír az asztalon helyszűkében lévő felhasználóknak, hogy a center a mellékelt klipsszel a legtöbb TFT kávájára rácsíptethető. A 13,3 centiméteres, lefelé irányított mélynyomót, valamint az erősítőt tartalmazó mélyládához a hagyományos módon, vezetékkel csatlakozik a rendszer távirányítója, mely egyben fejhallgató-kimenetként is funkcionál. A fekete színűre festett szett formavilága valamelyest eltér a korábban bemutatott X-530-as típusétól; a hangszórók szögletesebbek lettek, a sugárzókat pedig fém védőháló óvja.

A Logitech X-540 hangrendszer várhatóan még ebben a hónapban megjelenhet az európai boltok polcain, a szett ajánlott fogyasztói ára 99 euró lesz. A termék magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert.

Előzmények

Hirdetés