Hirdetés

Szórakoztatócentrumhoz kínál új alapot az Asus

Bemutatta első, Socket 479-es tokozású processzort fogadó, a Viiv platformmal kompatibilis alaplapját a minőségi és jól felszerelt megoldásairól ismert tajvani Asus. Az N4L-VM DH típusszámot viselő, microATX formátumú modell az Intel energiatakarékos, eredetileg hordozható számítógépekhez fejlesztett kétmagos Core Duo processzorait fogadja, mindemellett kompatibilis az egymagos Core Solo típusokkal is (jóllehet egy ilyen processzorral ellátott rendszer már nem felel meg a Viiv kritériumainak).

Az alaplap az Intel mobil platformjának is részét képező, integrált grafikus maggal rendelkező i945GM lapkakészlete köré épül, két memóriafoglalatába maximum 2 gigabájtnyi 667 MHz-es DDR2 memória kerülhet, déli hídja révén pedig két Serial ATA merevlemezt és két Ultra-ATA egységet kezel (az N4L-VM DH tartalmaz egy további SATA II vezérlőt, mely egy belső és egy külső bekötésű egységet fogad).

A PCI Express x16, x1 bővítősínek mellett két hagyományos PCI csatlakozót kínáló Asus N4L-VM DH a Realtek nyolccsatornás, Dolby Master Studio megfelelőséggel rendelkező High Definition hangkodekjét tartalmazza, szériafelszerelés továbbá a gigabites LAN-vezérlő, illetve a FireWire kontroller is. Az I/O portok egész garmadájával rendelkező N4L-VM DH természetesen támogatja az Asus saját fejlesztésű C.P.R., MyLogo, Q-Fan és EZ Flash technológiáit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés