Hirdetés

Szállítja új szubnoteszét a Toshiba

Széles képarányú, 12,1 hüvelykes képátlójú kijelzővel szereli belépőszintű üzleti notebookjainak új sorozatát a Toshiba. A vállalat a korábbi bejelentést követően a napokban kezdte meg a Satellite Pro U200 típusú, kétmagos Core Duo, vagy egymagos Core Solo processzorra épülő ultrahordozható noteszgépek szállítását.

A Satellite Pro U200-as rendszerek az Intel legújabb mobilprocesszor-technológiája mellett alapesetben 512 megabájtnyi rendszermemóriával vannak felvértezve, a 12,1 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású, fényes felületű kijelzőt az Intel lapkakészletébe integrált GMA950 grafikus processzor szolgálja ki. Az adatok tárolásáról egy maximum 80 gigabájtos kapacitással rendelkező merevlemez gondoskodik, szériafelszerelés továbbá a super-multi DVD-író, valamint a 6 az 1-ben kártyaolvasó. A kommunikációs rendszert a hagyományos Fast Ethernet megoldás és analóg modem mellett Wi-Fi és Bluetooth vezérlők teszik teljessé. Az adatok védelmét mindemellett egy ujjlenyomat-azonosításon alapuló beléptetőrendszer is igyekszik garantálni, ez szintén szériatartozéka mindegyik Satellite Pro U200-as modellnek.

A Toshiba új szubnotesze a kategória átlagához képest kissé vaskosabb és nehezebb (ez elsősorban a beépített optikai egységnek tudható be), ugyanakkor a 29,9 x 22,5 x 3,4 centiméteres befoglaló méretek és az 1,86 kilogrammos tömeg, valamint a közel ötórás akkumulátoros üzemidő így is kellő mobilitást biztosít a gép felhasználójának.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés