Hirdetés

Strapabíró külső merevlemez a Buffalótól

A Buffalo új hordozható tárolóegységét úgy alakították ki, hogy az átlagnál ellenállóbb legyen rázkódással, ütődéssel szemben. A külső burkolat strapabíró műanyagból készült, melyhez a merevlemez csupán rugalmas, rezgéscsillapító hatású felfüggesztésen keresztül kapcsolódik.

A beépített 2,5 hüvelykes, 5400 rpm fordulatszámon dolgozó winchesteren tárolt állományokat nem csupán mechanikai behatások ellen védik; a Secure Lock Ware alkalmazás révén mód van arra, hogy az adatokat 128 vagy 256 bit erősségű AES titkosítással írják a tárolóra. A felhasználó választhat, hogy csupán egyes fájlokat vagy könyvtárakat akar-e lakat alá helyezni, vagy pedig az egész winchesterre kiterjeszti a védelmet. A gyártó ezenkívül a biztonsági mentések készítését segítő Easy Backup szoftvert is mellékeli.

Az USB 2.0-kompatibilis MiniStation mérete 12,7 x 8,3 x 2,1 cm, tömege 174 gramm. A 40 GB tárkapacitást kínáló, HD-PHS40U2 jelű modell ajánlott ára 120 euró, a 80 GB-os HD-PHS80U2 pedig 160 euróért vásárolható meg. A Buffalo két év garanciát vállal termékeire.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés