Hirdetés

Stille Nacht - előadja a Gigabyte kórusa

A Gigabyte bejelentette Radeon X1600 XT típusú grafikus kártyáját, amely az korábban az egyik GeForce-modellnél megismert passzív hűtőrendszerrel, a Silent-Pipe II-vel érkezik. Ennél a megoldásnál a kártyát közrefogó, hővezető csővel összekötött bordázatot egy további elem egészíti ki, amely – egy plusz bővítőhelyet elfoglalva – lamellái révén a külvilág felé is megnyitja a hőleadás útját.


GV-RX16T256V-RH

A GV-RX16T256V-RH jelzést viselő videokártyán 256 MB, GDDR3 rendszerű, 128 bites külső buszra kapcsolt memória található. Órajelekről nem szól a gyártó, valószínűsíthetően azonban a referenciát (590/690 MHz) követi ez a modell is. A kártya DVI-I, D-Sub kimenettel és VIVO-csatlakozóval rendelkezik, támogatja a CrossFire és Avivo funkciókat. Szoftvermellékletként az Xpand Rally játék, a PowerDVD 6 és PowerDirector 3.0 ME kerül a dobozba.

A típusjel RH utótagja azt jelzi egyébként, hogy a termék megfelel a veszélyes anyagok visszaszorítását célzó európai RoHS előírásoknak. Ugyanez jellemzi a gyártó GV-RX16P256D-RH (Radeon X1600 Pro) kártyáját is, amely szintén passzív, bár az előbbinél egy picit szerényebb hűtőbordával került piacra.


GV-RX16P256D-RH

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés