Hirdetés

Frissítette hangszóróit a Scythe

Nagyjából másfél éve, 2009 őszén mutatta be a Scythe a Kro Craft Speaker hangrendszerét, amely SCBKS-1000 típusnéven került forgalomba. A gyártó szerint a hangszórók egy kis  felújításra szorultak, így a kaszás cég egy megújított változattal lepte meg a rajongókat. A Kro Craft Speaker Rev. B típus (SCBKS-1100) mutatkozott be, amely – ahogy az előd is – többféle készletben is elérhető lesz.

[+]
[+]

Külsőre nem igazán változott a termék, de belül annál inkább. A mély- és középhangszóró nagyobb mágnessel rendelkezik, ami gazdagabb és pontosabb basszust, továbbá tisztább közepeket ad a hangzáshoz. A hangfal 58 Hz-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományon belül tud megszólalni 2 x 20 wattos teljesítménnyel. A belső kialakítást is finomhangolták, a csatlakozók pedig aranyozottak lettek. A hangszórók mérete 1000 és 25 mm-es, a hangfalak tömege pedig darabonként 3,1 kg. A vezetékből kétszer két méter jár melléjük.

[+]
[+]

A készleteket tekintve az egyik, az alacsonyabb árú a Kama Bay AMP Kro (SDA-1100), a másik pedig a jobb minőségű Kama Bay AMP 2000 (SDA 2000) erősítővel csomagolva, ezek a Kro Craft Speaker Plus (SCBKS-1100-P) és a Kro Craft Speaker Extra kiadások. Az előbbi ára 95 euró, az utóbbié pedig fekete és ezüst színben egyaránt 105 euró körül várható, ha pedig csak a hangfalakat szeretnénk megvásárolni, 50 eurót kell fizetnünk értük.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés