Hirdetés

Sony VPL-BW120S: ultrarövid vetítési távolságú projektor a láthatáron

A Sony idén nyáron egy újabb készülékkel, konkrétan a VPL-BW120S típusjelzésű modellel bővíti projektorflottáját. A 3LCD képalkotási eljárást alkalmazó termék várhatóan ezer dollárba kerül majd. Különlegessége a rövid vetítési távolság, hiszen már 130 cm-es távolságból is létrehozható egy 80 hüvelykes átlóval rendelkező kép.

Sony VPL-BW120S
Sony VPL-BW120S

Maximális valós felbontása 1280x800 képpont, natív kontrasztaránya 4000:1, a legnagyobb fényereje pedig 2600 ANSI lumen. A vállalat szerint elsősorban üzleti környezetben lehet hasznos, de szerintük az otthoni mozizásnál is bevethető. A HDMI port mellett került rá egy mini D-Sub, egy S-Video, egy kompozit és egy sztereó mini jack csatlakozó. Saját médialejátszóval nem rendelkezik, működés közben 290 wattot fogyaszt. Végszükség esetén a hangok megszólaltatására 2 wattos saját mono hangsugárzója is használható, de ettől értelemszerűen csodákat felesleges várni.

A 31 cm széles, 16 cm magas és 35 cm mély vetítő 3,7 kilogrammot nyom, tehát egy meglehetősen mobilis eszközről van szó. A készülék július végén kerül a boltokba 1000 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés