Hirdetés

Beépített hangszórókkal érkezik a Sanwa 400-PRJ013 miniprojektor

A Sanwa egy újabb piko projektorral állt elő, amely azonban technikai specifikációk alapján csak korlátozottan használható, maximális fényereje ugyanis kevés. Ha hálózati áramforrásra csatlakozik, akkor 45 ANSI Lument produkál, de amennyiben akkumulátor adja az energiát, akkor be kell érni 20 ANSI Lumennel. Ez pedig azt jelenti, hogy csak és kizárólag tökéletesen ideális körülmények között, azaz megfelelően besötétített szobában lehet bevetni, ami sokat ront egy ilyen mobilis eszköz használati értékén.

Sanwa 400-PRJ013
Sanwa 400-PRJ013

A tenyérméretű készülék mindössze 25 dekagrammot nyom, tehát könnyedén elsüllyeszthető egy táskában vagy egy kabátzsebben, így üzletemberek vagy akár tanárok számára is ideális lehetne. Beépített akkumulátora egy órán keresztül képes energiával ellátni.

Rendelkezik saját médialejátszóval, amely az MPEG, AVI, MP4, Xvid, DivX, H.264, DAT, RM, és RMV8 videók mellett a JPG és BMP képek és MP3, WMA, AAC, illetve AC3 zeneszámok kezelésére képes. Ezek az USB porton vagy az SD/SDHC kártyaolvasón keresztül juttathatóak el rá. Kapott egy 2 watt teljesítményű beépített hangsugárzót, valamint került rá egy D-SUB, egy HDMI és egy AV csatlakozó is. Az MHL kompatibilis, 1024x600 képpont maximális felbontást kínáló termék ára körülbelül 495 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sanwa

Előzmények

Hirdetés