Hirdetés

Strapabíró vezeték nélküli fülessel rukkolt elő a Sony

A Sony WF-SP800N fülhallgatóból nem hiányzik az aktív zajszűrés és az Ambient Mód sem.

A Sony egy újabb vezeték nélküli fülhallgatóval bővíti már eddig is hatalmas termékflottáját. A júliustól elérhető WF-SP800N a gyártó állítása szerint mostoha körülmények között sem hagy cserben, IP55 minősítésű, vízálló és az izzadság sem készítheti ki, így sportolásnál nagyon jó szolgálatot tehet.

A Bluetooth technológiára épülő eszköz akkumulátora 9 órányi működésre elegendő energiát képes biztosítani, és jár hozzá egy tok, amely egy extra akkumulátort is tartalmaz, ennek segítségével egyszer a nulláról csurig tölthető a modell. A gyártótól kapott információk értelmében sietség esetén egy tízperces gyorstöltéssel az eszköz 60 percnyi zenei lejátszására lesz képes.

A terméken aktiválható az Extra Bass funkció, amely a mély hangok szokatlanul erős megszólaltatását szavatolja. Nem hiányzik az aktív zajszűrés, illetve az Ambient Mód sem, amely a külvilág zajait juttatja el a felhasználó fülébe. A WF-SP800N egy fejlett adaptív hangirányítás funkcióval is rendelkezik, ez automatikusan érzékeli a felhasználó tevékenységét és környezetét, a környezeti hangbeállításai pedig alkalmazkodnak a közeghez. Az intuitív érintésvezérléssel a felhasználók a jobb fülhallgató megérintésével lejátszhatják, leállíthatják vagy átugorhatják az adott zeneszámot, és szabályozhatják a hangerőt. A bal fülhallgatóra gombjával az eszköz azonnal némítható és beengedhetővé válnak a környezeti hangok, így a felhasználó képes beszélni másokkal anélkül, hogy levenné a fülhallgatót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés