Hirdetés

Új egységekkel bővíti hangprojektor hadseregét a Sony

A HT-G700 és a HT-S20R típusjelzésű masinák a cég szerint pazar megszólalást produkálnak.

A Sony magyarországi képviseletétől kapott információk értelmében a cég két újabb hangprojektorral bővíti eddig is meglehetősen tekintélyesnek mondható audió flottáját.

Sony HT-G700
Sony HT-G700 [+]

A HT-G700 3.1 csatornával rendelkező, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilis soundbar állítólag képes megteremteni a 7.1.2 csatornás megszólalás illúzióját. Ehhez mondjuk a jelenlegi technológiai fejlettségi szint ismeretében csodára lenne szükség, de a cég állítása szerint megoldották, ugyanis a terméket a vállalat állítása szerint a Vertical Surround Engine vezérli. A három első hangszóró és a Sony jelfeldolgozó technológiája, a soundbar által képzett hang vízszintesen és függőlegesen is lefedi a területet, és a fejlesztéseknek köszönhetően még szélesebb területeken képes hangot képezni.

A HT-G700 egy erőteljes, vezeték nélküli mélynyomóval is rendelkezik, ami a méretes belső szekrénnyel kiegészülve elméletileg gazdag basszusok képzését teszi lehetővé. A terméket egyszerűen, Bluetooth vagy HDMI eARC/ARC csatlakozással lehet a televíziókkal párosítani. A Sony HT-G700 ajánlott fogyasztói ára 165 000 forint.

Sony HT-S20R
Sony HT-S20R

A Sony HT-S20R valójában egy komplett szett, hiszen a soundbar mellé jár két szatellit hangsugárzó, valamint egy vezeték nélkül csatlakoztatható mélynyomó is. A maximális névleges kimeneti teljesítménye 400 watt, és állítólag pazar minőségű 5.1 csatornás hangzás megteremtését szavatolja. A Bluetooth támogatású eszköz a tévékhez HDMI, optikai vagy analóg kábel segítségével is csatlakoztatható, és saját médialejátszó szoftverrel rendelkezik. Tehát ha csatlakoztatunk rá az USB-n keresztül egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt, akkor hallgathatjuk az azon található nótákat. A Sony HT-S20R ára 80 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés