Hirdetés

Érkezik a TCL szokatlan kialakítású hangprojektora

A TCL TS9030 megkapta a vállalat Ray Danz technológiáját, aminek köszönhetően a hangok mindenhonnan "támadják" a felhasználót.

A kínai TCL egyre fontosabb részévé válik a televíziós univerzumnak, és a vállalat a szórakoztatóelektronika más területein is beleerősít. A konszern például most azt jelentette be, hogy végre piacra dobja a régóta várt, különleges kialakítású hangprojektorát.

A TCL TS9030 típusjelzésű, 3.1 csatornás modell maximális névleges kimeneti teljesítménye 540 watt. A masina különleges kialakítása, és az alkalmazott, saját fejlesztésű Ray Danz technológia révén a hangok körülölelik, és minden irányból "támadják" a felhasználót – legalábbis a cég állítása szerint. A hangprojektorhoz vezeték nélküli úton csatlakozik egy mélynyomó is, így elméletileg a basszus hangok gazdag és telt megszólaltatása is megoldott. A modell támogatja a Bluetooth technológia használatát, és így kábelek mellőzésével csatlakoztatható a kompatibilis eszközökhöz.


[+]

A rendszer árával kapcsolatban nem szolgált pontos információkkal a vállalat, ám a pletykák szerint 400 dollárt, azaz olyan 130 000 forintot kérnek majd el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés