Hirdetés

Dizájnos kompakt asztali hangrendszer Yamaha módra

A retrós külsejű TSX-B237 rendelkezik beépített CD-lejátszóval, médialejátszó szoftverrel és támogatja a BT használatát is.

A Yamaha bejelentette, hogy a tavasz utolsó napjaiban egy új eszközzel örvendezteti meg a kompakt otthoni audió rendszerek szerelmeseit. A TSX-B237 külsejét alapvetően meghatározzák a nagy méretű, kör alakú hangszórórácsok, amelyek kicsit retrós megjelenést kölcsönöznek neki. Ez a fajta dizájn mindig népszerű, trendek jöhetnek-mehetnek, úgyhogy a siker a külsőn nem fog múlni valószínűleg.

Yamaha TSX-B237
Yamaha TSX-B237

A fehér, illetve kék verzióban elérhető termék rendelkezik integrált optikai meghajtóval, amely a hagyományos Audio CD korongok mellett az MP3 és WMA fájlokat tartalmazó lemezek kezelésére is képes. Ellátták saját médialejátszó alkalmazással, amelyre az USB-porton keresztül juttathatóak el külső adattároló eszközökről a különféle állományok. A formátumtámogatásra nem lehet panasz, a termék az MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC, AIFF típusú fájlok megszólaltatását szavatolja. A két darab 8 centiméteres full range hangszóróval ellátott Yamaha TSX-B237 támogatja a Bluetooth (4.2) technológia használatát, így a kompatibilis eszközök vezeték nélküli úton is csatlakoztathatóak hozzá.

A termék első körben Japánban kerül a boltokba 45 000 jenes, azaz mintegy 135 000 forintos áron, de biztosak vagyunk benne, hogy elődeihez hasonlóan idővel hazánkban is felbukkan majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés