Hirdetés

A hagyományos értelemben vett TWS-piacra is belépett a Shure

A gyártónak eddig is voltak valódi vezeték nélküli megoldásai, ám azok mind fülre akasztható kialakítást kaptak.

A profiknak szánt audioeszközeiről ismert Shure piacra dobja legvisszafogottabb TWS fülhallgatóját, a viszonylag magas aáron forgalomba hozott Aonic Free-t. A háromféle gumiharanggal, töltőtokkal és USB Type-C töltőkábellel együtt szállított füles esetében a gyártó stúdióminőségű hangzást ígér, a hangkeltők tulajdonságait viszont ennél jobban nem részletezték, azt viszont biztosra vehetjük, hogy a repertoárban nem szerepel az aktív zajszűrés, meg kell elégednünk az in-ear kialakítás passzív zajszűrésével.

Az ambient mód – amit a Shure Environment Mode-nak hív – szerencsére bekerült, vagyis egy gombnyomással aktiválhatjuk az egyébként beszélgetésre is használható mikrofonokat a környezeti hangok beengedésére, így nem kell kivennünk a füleseket, ha rövid időre tisztában szeretnénk lenni azzal, mi történik körülöttünk. Ezt a technológiát kombinálhatjuk a PausePlus funkcióval is, melynek köszönhetően az Environment Mode automatikusan bekapcsol, amint megállítjuk az éppen hallgatott tartalmat.


[+]

 

A fülhallgatók Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül használhatóak és támogatják az aptX, AAC és SBC kodekeket is. A vezérlés hardveres gombok segítségével működik, amelyeket a gyártó ShurePlus PLAY alkalmazásán keresztül konfigurálhatunk, de ugyanitt hangszínszabályzásra is lehetőség van. Az IPX4 védettségi szintre hitelesített Aonic Free fülhallgatópár önmagában 7 óra üzemidőre képes, amit a vezeték nélküli módon nem tölthető tok 21 órára képes kiegészíteni.

Az újdonság már rendelhető, vételára az Egyesült Államokban 199$.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Shure

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés