Hirdetés

Beépített hangszórókat kapott a Soundcore szemüvege

A médiafogyasztásra és telefonálásra is használható eszközhöz tízféle keretet és többfajta lencsét is választhatunk.

Nem mondhatjuk az Ankerhez tartozó Soundcore mérnökeiről, hogy lustálkodnának, ugyanis a napokban bejelentett Liberty 3 Pro TWS füles után itt az újabb termékük, ami a keresztségben a Frames nevet kapta.


[+]

A névválasztás igen találóra sikeredett, hiszen a jelölés egy átlátszó, sötétített, illetve kékfényszűrős lencsékkel elérhető szemüveget takar, amelynek szárai és kerete elválasztható egymástól. Ennek oka az, hogy előbbiben oldalanként két-két, a fülünk elé és mögé helyezett hangszóró és több, beszélgetéshez használható zajszűrős mikrofon kapott helyet, ami jelentősen megdobja a készülék árát, de a moduláris kialakításnak köszönhetően nincs szükség minden "outfitünkhöz" külön szemüveget vásárolnunk, elég, ha csak a keretet cseréljük le, amiből a gyártó tízféle különböző dizájnnal ellátott verziót kínál. A beépített hangszórók a gyártó állítása szerint normál hangerőn a külvilág számára nem hallhatók, telefonbeszélgetés közben pedig jobban beszűkül a hangtér, így elméletileg nem kell félnünk, hogy más lefüleli azt, amit mi hallunk.

[+]

Az IPX4 szintű szigeteléssel ellátott, egy feltöltéssel 5,5 óra üzemidőre képes szemüveg Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül párosítható eszközeinkkel, a médiavezérlés pedig érintésérzékeny elven történik, ha pedig ennél részletesebb beállításokra vágyunk (például a hangszín változtatása vagy a vezérlés testreszabása), használhatjuk a Soundcore saját, iOS-re és Androidra elérhető mobilalkalmazását.

A Soundcore Frames a tervek szerint novemberben lesz megvásárolható, az egy pár szemüvegszárat és egy választott keretet magába foglaló csomag 200 dollárba fog kerülni, míg a további keretekért 50 dollárt kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés