Hirdetés

Jövőre cserélhető akkumulátoros TWS fülhallgatót is vásárolhatunk

A tervek szerint februártól lesz elérehtő a Relods, Indiegogo kampányból megvalósított terméke.

Mindeddig nem hallottunk olyanról, hogy egy gyártó cserélhető akkumulátorokkal próbálná kitolni TWS kialakítású fülhallgatóinak üzemidejét, a közel 200%-os teljesítésnél tartó Indiegogo kampányt futtató Relods viszont pontosan ezzel próbálkozik.

(forrás: (Indiegogo) [+]

A kampányoldalból ugyan nem sok konkrétumot tudunk meg a fekete és fehér színben előrendelhető fülesük hangkeltőiről, az biztos, hogy ezek Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül csatlakoztathatóak a kompatibilis eszközökhöz, IP55 védettséggel rendelkeznek, a Qualcomm aptX kodekjét, illetve a négy beépített mikrofonnak hála a gyártó aktív zajszűréses technológiáját, vezérlésük pedig érintéses alapon működik.

(forrás: Indiegogo) [+]

Mindez eddig nem emeli ki túlságosan a mezőnyből a Relods készülő termékét, energiaellátás szempontjából viszont érdekes eszközről beszélünk, ugyanis az önmagukban 9 órás üzemidőre képes fülhallgatók cserélhető, mágnesek segítségével rögzített akkumulátorral rendelkeznek, amiből összesen négyet találunk a csomagban – kettőt a fülesen, kettőt pedig a vezeték nélkül, vagy USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető töltőtokban.

Ezek együttese összesen 60 órán át teszi lehetővé számunkra a zenehallgatást, ami napi 1-2 óra aktív használat mellett hetekre mentesíti a felhasználót a töltőkeresgéléstől.

A három pár gumiharanggal együtt szállított füles (aminek egyébként külön fantázianeve még nincs, a Relods az amerikai tulajdonos Relods Devices Inc. vállalat rövidített neve) jelenleg 59 dollárért rendelhető elő a termék Indiegogo kampányoldalán, míg a vezeték nélküli töltőpaddal csomagolt szettért 110 dollárt kell fizetnünk, a végleges árak viszont ennél magasabbak lesznek a szállítás februári megkezdésekor, az említett kiszerelésekért 110, illetve 155 dollárt kér majd el a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés