Hirdetés

Wireless JBL headsetek triumvirátusával nyit az ősz

A több színben is gyártott újdonságok adaptív vagy aktív zajszűréssel és Smart Ambienttel közelednek a boltok polcai felé.

A JBL három fülbedugós, vezeték nélküli headsettel gyarapította a kínálatát, amelyeknek közös jellemzői az érintésalapú kezelőszervek, a Google Fast Pair, illetve Google és az Amazon hangasszisztenseinek támogatása, a Smart Ambient technológia alkalmazása, az egyszerre két eszközhöz társíthatóság, a JBL Headphones applikációval való kompatibilitás, illetve a "vészhelyzeti" gyorstöltés, amivel 10 perces időintervallumonként nagyjából plusz 1 órás üzemidőt facsarhatunk ki a telepekből.

JBL Reflect Flow PRO
JBL Reflect Flow PRO [+]

A Reflect Flow PRO nem viccel, hiszen teljes mértékben védett a porral szemben és funkcionalitását korlátozottan ugyan, de víz alatt is megőrzi. Az IP68-as minősítésű ketyere 6,8 mm-es sugárzói a jó öreg, 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak 100 dB-es hangnyomás és 16 ohmos impedancia kíséretében, és mindkét fülegységen három-három mikrofon vert sátrat a közvetített hangminőség fokozásának érdekében – kettő-kettő beamformingos példány, a harmadikok pedig a szélzaj csökkentésére vannak kihegyezve. Az adaptív zajszűrés mellé a fentebb említett Smart Ambient jár, amelynek segítségével beengedhetjük a környezetünk lármáinak egy részét, némileg biztonságosabbá (vagy épp élő párbeszéd szempontjából vállalhatóvá) téve az utazás közbeni zenehallgatást.

JBL Reflect Flow PRO
JBL Reflect Flow PRO [+]

A Bluetooth 5.0-s kapcsolattal kommunikáló apróság egy töltéssel körülbelül 30 órás használati időt ígér (10 óra a mini akkukban, 20 a tárolásra való tokban), miközben a kábelmentes Qi töltés lehetőségét ugyancsak a tarsolyában tudja. A feketében, fehérben, kékben és rózsaszínben készülő, 180 eurós termék szeptember folyamán válik elérhetővé a gyártó webshopjában.

JBL Tune 230NC
JBL Tune 230NC [+]

Októberben jelenik meg a Tune 225 TWS és Tune 125 TWS utódjaként a 100 eurót kóstáló Tune 230NC, valamint Tune 130NC, amik már 5.2-es Bluetooth-szal szerelve lépnek majd a pástra. Mindkét periféria négy fedélzeti mikrofonnal rendelkezik és IPx4-es plecsnit kapott, tehát nekik is van némi kapacitásuk a nedvesség/izzadság ellen. A fülegységek akkumulátoraiban ugyanúgy 10 órás tartalékok vannak, mint a Flow PRO esetében, ám a tokok 20 helyett 30 órányi kakaóval kecsegtetnek, noha az aktív zajszűrés inicializálása után ezek az időtartamok egy kicsit mérséklődnek.

JBL Tune 130NC
JBL Tune 130NC

Az egyértelmű külsőségek mellett a két típus közti differencia a driverekben keresendő; míg a fekete, fehér, kék vagy homok színű 230NC 5,8 mm-es, addig a fekete, fehér, netán kék 130NC 10 mm-es megoldásokkal érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JBL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés