Hirdetés

SharePort frissítés a D-Linktől

A D-Link bejelentette, hogy a Wireless N technológiára épülő vezeték nélküli routerei egy frissítés segítségével alkalmasak lesznek a SharePort technológia használatára. Az új funkció a 802.11n szabványos Wi-Fi routerek hátoldalán található USB portot gyors virtuális porttá alakítja, amellyel számos USB eszköz hozzáférése válik lehetővé.

Az USB interfész eddig kizárólag a Windows Connect Now alkalmazást szolgálta ki, mostantól azonban felhasználható a nyomtató és a külső merevlemez megosztására, illetve a 3G adapterek kezelésére is. Továbbá lehetővé vált - a D-Link Green Ethernet technológia alkalmazása mellett - a csatlakoztatott eszközök energiatakarékos használata is. A routerek ugyanis felismerik a kapcsolódó termékek állapotát, és az áramfogyasztást ehhez igazítják. Emellett további energia takarítható meg az ütemezési szolgáltatások használatával, melyek segítségével a routeren beállítható, hogy melyik időszakokban  nincs szükség a Wi-Fi jelekre.


D-Link Wireless N Gigabit DIR-855

Az új SharePort USB hálózati híd funkció már elérhető a D-Link Wireless N Gigabit DIR-655 és DIR-855 modellnél. Aki már rendelkezik ezen termékek valamelyikével, az könnyedén frissítheti az eszközt a D-Link ftp oldalán található legújabb firmware letöltésével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés