Sennheiser U 320 platformfüggetlen headset vájtfülű játékosoknak

A Sennheiser az utóbbi időben a gamer vonalat jelentősen erősítette, ezen igyekezet újabb eredménye az U 320 headset, amely főleg azok számára lehet kecsegtető, akik nem csak egy platformon játszanak, hanem többféle konzol vagy asztali számítógép is szóba jöhet. A platformfüggetlen füles így nem csak PC, de Xbox 360 és PlayStation 3 kompatibilitással is bír, sőt lényegében így bármilyen eszközzel párosítható. A formavilág ismerős lehet, hiszen valójában az Xbox 360-ra specializálódott X 320 univerzális variánsáról van szó, mely függetlenségért 20 dollár felárat kérnek.


[+]

Az U 320 nyitott felépítésű, így kiemelkedő zajszűrő képességgel nem rendelkezik, és nagyobb hangerőnél a környezet számára is zavaró lehet. Azonban otthon vagy egyéb nyugodt körülmények között jó választás, mert nyitottságának köszönhetően remekül szellőzik, így viselése hosszabb, izzasztó menetek alatt se válik túlságosan meleggé, kényelmetlenné. Szintén a komfortot szolgálja a méretes, fület körbeölelő párnázat és a gazdagon bélelt fejpánt, ezek egyaránt szövetborítást kaptak.

A 32 ohmos füles a hangokat a 15-30 000 Hz-es tartományban képes megszólaltatni, a zajszűrős mikrofon pedig a 70-15 000 Hz-es sávra érzékeny. Utóbbi karjának felhajtása egyben némítást is jelent, a játék és a kommunikáció hangereje pedig egy a kábelbe toldott távirányítón, egymástól függetlenül szabályozható. A különböző végződések színkódokkal segítik az eligazodást. Az Xbox kontrollerhez egy 2,5 mm-es, TV-hez/konzolhoz két RCA, a számítógéphez és a PlayStation 3-hoz USB csatlakozóval kapcsolódik, a kábel hossza pedig 4 méter. A headset 283 grammot nyom a mérlegen.

A Sennheiser U 320 platformfüggetlen gamer headset még szeptemberben elérhetővé válik, európai vételára 129 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés