Hirdetés

CM Storm Ceres 400 headset – megfizethető kényelem

A Cooler Master a játékosokra specializálódott CM Storm albrend alatt bemutatta következő headsetjét, a Ceres 400-at, amely első pillantásra lényegesen egyszerűbb modell, mint a Sonuz vagy a Sirus. A gyártónak az volt a célja, hogy egy olyan fülest kínáljon a játékosok számára, amely könnyen szállítható, strapabíró, filmnézés és zenehallgatás közben is jól szól, és nem utolsó sorban a lehető legkényelmesebb.


[+]

A megfelelő, telt hangzásról a 40 mm-es hangszórók gondoskodnak, frekvencia tartományuk 20 Hz – 20 kHz közötti, a füles impedanciája pedig 32 ohm, vagyis meghajtásuk sem hordoz magában különösebb kihívást. A fület körbeölelő párnázat belső átmérője 90 mm, a fejpánt pedig tág határok között állítható, így bizonyára a legtöbb fej- és fülformához jól illeszkedik majd a Ceres 400.


[+]

A kétirányú kommunikáció érdekében egy zajszűrővel megtámogatott mikrofonnal is felvértezték a headsetet, amely akár fel is hajtható, ha nincs szükségünk rá, így nem zavar be a periférián. 2,5 méteres kábelének végén szabványos 3,5 mm-es jack csatlakozó található, így elméletileg például okostelefonokkal párosítva hívások lebonyolítására is alkalmas, azonban a vezetékbe toldott távirányítóval csak a hangerő állítható és a mikrofon némítható, a telefon irányítására alkalmatlan.


[+]

Érdemes még megemlíteni, hogy a gyártó állítása szerint a méretes, szövetborítású fülpárna kiemelkedő komfortot biztosít, ráadásul jól szellőzik, ami szintén nagyon fontos, hogy az izzasztó játékmenetek során se váljon viselése kellemetlenné.


[+]

A CM Storm Ceres 400 headset Európában szeptember 5-én válik elérhetővé, vételára 33,60 euró lesz.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés