Hirdetés

Skullcandy SLYR, PLYR 1 és PLYR 2 dizájnos gamer headsetek

A SkullCandy eddig nem képviseltette magát ebben a kategóriában, de nagyon úgy tűnik, hogy nem véletlenül vásárolta fel az Astro Gaminget, ugyanis bejelentették első headsetjeiket. A trendi füleseiről ismert gyártó persze most sem hazudtolhatta meg magát, a hangminőség mellett a dizájnra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy a kínálatban mindenki megtalálhassa az ízléséhez és stílusához illő darabot.


[+]

A trió legkisebb tagja a Skullcandy SLYR, amely egy egyszerű, vezetékes sztereó headset. A bal oldalon található mikrofon a fejpántba felhajtható, ezzel megkönnyítve szállíthatóságát, vagy akár utcai használatát is. A vezetékbe természetesen egy távirányítót is beékeltek, amely segítségével a hangerő állítása és a mikrofon némítása lehetséges. A technikai részletekről egyelőre nem sok dolog derült ki, de azt már lehet tudni, hogy 80 dolláros árcédulával érkezik a Skullcandy belépő headsetje.


[+]

Ehhez képest a PLYR 1 és PLYR 2 páros már komolyabb fejhallgatók. Megjelenésük teljesen azonos, viszont a PLYR 130, a PLYR 2 pedig 180 dollárba kerül. A különbség azonban nem véletlen, a PLYR 2 esetében a Dolby Headphone virtuális térhangzást biztosító elektronikáért kell megfizetni az 50 dolláros felárat. Ezek a headsetek már vezeték nélküliek, az adóvevő egység pedig nem csak számítógéppel, de konzolokkal (Xbox 360, PS3) is kompatibilis. Maga a fülhallgató töltése egy mini USB porton keresztül történik.


[+]

A termékek bal oldalán itt is a mikrofon karja meredezik, amelynek felhajtása azonnal némítja is azt, a másik oldalon a bekapcsoló gomb, egy EQ választó (játék, zene és film módokkal) és a hangerő szabályozó kezelőszervei csoportosulnak. A Skullcandy PLYR 1 és PLYR 2 megjelenésének dátumát homály fedi.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés