Hirdetés

Új modellel bővült a Sennheiser gamer headset flottája

Talán vannak aki még emlékeznek rá, hogy a Sennheiser idén július végén jelentette be a kifejezetten a játékos társadalomnak szánt PC 373D csúcs headsetjét, amit ára miatt valószínűleg sokan nem engedhettek meg maguknak, hasonlóan a két éve piacon lévő Game One és Game Zero megoldásokhoz. Most viszont bemutatták a középkategóriába szánt újdonságukat, a GSP családba érkező GSP 350-es modellt, ami a nagyobbik testvére lesz a GSP 300-nak, mely már egy ideje a piacon van és idehaza is kapható.


[+]

A szóban forgó, 640 grammos GSP 350 139 dolláros/eurós árával tehát jóval olcsóbb lesz, mint a fent említett csúcs headsetek, cserébe faragtak a tudásából, és a felépítését, valamint a felhasznált anyagokat is olcsóbbra vették. Előre kell bocsátani, hogy ez egy fület körülölelő, zárt rendszerű modell, ám sajnos a memóriahabos párnázás mögött megbújó hangszórók méretéről a gyártó mélyen hallgat. Annyit a technikai specifikáció elárul, hogy a frekvencia-átvitel 15-26 000 hertzig terjed, az 1 Vrms-re vonatkozó hangnyomás 113 dB, az impedancia pedig 19 ohm.

Az összeállítás része a jól ismert felhajtható karon lévő zajszűrős mikrofon, illetve a jobb oldalra szerelt hangerő-szabályozó is. A multiplatform felhasználás jegyében a GSP 350 használható hagyományos módon, jack csatlakozóval, illetve jár mellé egy 7.1-es virtuális Dolby térhangzást támogató USB-s dongle is, ami a csúcsmodellhez hasonlóan többféle EQ beállítást képes előcsalni, amennyiben feltelepítettük a szoftverét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés