Hirdetés

Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli headset majdnem mindenhez

Xboxhoz, PlayStation 4-hez és PC-hez is használható lesz.

Az ide E3 nem csak játékok terén, hanem gaming hardverekben is hoz újdonságot, például a Razer is itt jelentette be legújabb headsetjét, ami a Thresher (cséplő) névre hallgat, és rögtön két verzióban, PlayStation 4-hez kék, Xbox One-hoz zöld színben jelenik meg. Mindez ne tévesszen meg senkit, mindkét változat használható PC-hez is, ez esetben a dokkoló hátulján lévő kapcsolót kell átbillenteni PC módba. Az egyelőre nem tisztázott, hogy ennek a gombnak mi a pontos funkciója, de gyaníthatóan az USB bemenethez van köze, mivel a konzolok irányából a digitális optikai (S/PDIF) bemeneten érkezik a hang, analóg bemenet viszont nincs, tehát vélhetően PC-n direkt USB-s összeköttetéssel is használható, amennyiben az adott gépen nincs optikai kimenet.


[+]

Ami a csomagot illeti, két részből áll: egy tartóként funkcionáló dokkolóból, amin belül helyet kapott a DAC és az antennákból, amelyek 2,4 GHz-es frekvencián 12 méteres hatósugáron belül képesek kiszolgálni a vezeték nélküli headsetet. A memóriahabos fülpárnák alatt lakó 50 milliméteres hangszórókkal, kihúzható mikrofonnal és kezelőszervekkel ellátott 408 grammos fejhallgató egy feltöltéssel 16 órán át képes üzemelni, a töltése a dokkolón vezetékes összeköttetéssel történik 4 órán keresztül.


[+]

Ami a zárt rendszerben dolgozó hangszórók technikai paramétereket illeti, a Razer 12 Hz-től 28 kHz-es frekvencia-átvitelt és 32 ohmos impedanciát adott meg. Ezenkívül a vállalat virtuális 7.1-es térhangzást ígér a Dolby Headphone támogatás révén.


[+]

A Razer Thresher Ultimate júliusban válik elérhetővé 250 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés