Hirdetés

A LucidSound E-Sportra kihegyezett headsettel jelentkezett

A két mikrofonnal megspékelt újdonság asztali számítógépek mellett használható konzolokkal és telefonokkal egyaránt.

A 20-20 000 Hz közötti frekvenciatartományban működő fejhallgató-mikrofon páros az LS25 eSports Stereo Gaming Headset névre hallgat, 318 grammot nyom a mérlegen, és a kompetitív attitűdű játékosokat vette célkeresztbe. Az Xbox One-nal, PlayStation 4-gyel, Nintendo Switch-csel, mobilokkal és PSVR-ral kompatibilis eszköz mellőzi a fölösleges sallangokat, és csak a szükséges dolgokra összpontosít.


[+]

Az 50 mm-es, neodymium mágneses hangszórókat kifejezetten játékokhoz tervezték, és Xboxon, valamint Windows 10 alatt a Dolby Atmos, illetve a Windows Sonic hangterét használják. A hangerőszabályzásra lehetőségünk van a fülünkkel érintkező rész külső felületének szimpla elforgatásával is, beszédhangunk közvetítésére pedig duál mikrofonok állnak rendelkezésünkre: az egyik egy integrált darab, a másik meg egy lecsatlakoztatható boom egység. A memóriahabos fülpárnákat könnyedén leválaszthatjuk helyükről, így a tisztítás vagy az esetleges csere játszi könnyedséggel megvalósítható.


[+]

Az LS25 csatlakoztatása szerencsére nem USB-vel, hanem a jó öreg, 3,5 mm-es jack csatlakozóval történik. A csomag részeként az 1,2 méteres, 3,5 mm-es dugasszal ellátott, telefonokhoz szánt vezeték mellé kapunk még egy 3 méter hosszúságú extra splitterkábelt is PC-hez, különálló mikrofon- és fejhallgató bemenettel.


[+]

A headset már hozzáférhető az Amazonon és az összes nagyobb, játékos perifériákat forgalmazó kereskedés polcain, mintegy 80 dolláros árképzés mellett.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés