Hirdetés

Scythe KageMusha3 több színben világító billentyűzet

Az itthon főleg hűtőiről és egyéb kiegészítőiről ismert Scythe-nak léteznek billentyűzetei is, ám ezeket csak a japán piacra gyártják. Most azonban egy olyan billentyűzet érkezését jelentették be, ami remélhetőleg az európai boltok polcaira is felkerülhet majd. Scythe KageMusha3 egy „világítós billentyűzet”, melyben minden egyes billentyűt különálló LED-ek világítanak meg.

A KageMusha3 kék és narancs színekben képes megvilágítani a nyomógombokat, ennek intenzitása szabadon állítható, de igény esetén akár ki is kapcsolható, hiszen mondjuk filmnézés közben hamar zavaróvá válna. USB porton csatlakozik a számítógéphez, és egyben USB hubként is funkcionál, hogy egyéb perifériákat vagy például egy pendrive-ot kényelmesen a rendszerbe tudjunk illeszteni.


[+]

A billentyűzet kiosztása teljesen hagyományos, az Enter és kurzorbillentyűk is a megszokott méretűek, semmilyen zsúfoltság nem látható rajta. A gombok felületének átmérője 19 mm, leütéskor 4 mm-es utat járnak be. A billentyűzet mérete 467 x 174 x 24 mm, tömege 775 gramm, magassága pedig a kihajtható lábakkal maximum 37 mm-re növelhető. A Scythe KageMusha3 Japánban augusztus környékén indul átszámítva 32 dolláros árcédula kíséretében, európai megjelenéséről egyelőre nem közöltek információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés