Hirdetés

Logitech G9X és G105 Call of Duty: Modern Warfare 3 köntösben

Call of Duty lázban égnek az FPS őrültek, ezt pedig várhatóan több gyártó is meg foga lovagolni. Például a grafikus kártyák gyártói is készülnek a rajtra, és a perifériagyártók is be fognál állni ebbe a sorba. Egyáltalán nem csoda tehát, hogy a COD-os beviteli eszközökből a Logitech is ki akarja venni a részét.

Első körben nem is tettek mást, mint elővették a jól ismert vezetékes G9X egeret, melyre új ruhát húztak, illetve a LED-es visszajelzőt is zöld színűre cserélték. Motorikusan nem történt változás, tehát a 200-5700 cpi között állítható szenzor, a MicroGear görgő, valamint a testre szabható súlyozás és egyéb ismert funkciók sem változnak. Mindezért a gyártó kerek 100 dollárt fog kérni, bár egyes források 80 dolláros árat említenek.

A másik hardver, az USB-s G105-ös billentyűzet, melyet szintén COD: MW3 köntösbe bújtattak. Ennek megfelelőn néhány extra gomb kivételével a billentyűk mindegyike zöld háttérvilágítást kaptak, illetve a játék során sűrűn kopó WASD kombináció és a kurzorgombok is szürke színt kaptak a megszokott fekete helyett. Arról viszont nem kaptunk hírt, hogy ezek a gombok jobban bírják-e a strapát (akár fizikailag, akár optikailag), de gyaníthatóan csak optikai tuningról van szó.


[+]

A vezetékes billentyűzet bal oldalára három csoportba osztva hat darab G funkciógomb került, ami a felül található három módválasztó kapcsolóval összesen 18 programozható billentyűt (makrógombot) jelent. A G105 billentyűzet 80 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés