Hirdetés

Sárkánynak hívják, de mégsem harap

Az igényesen kivitelezett házairól ismert In Win bemutatta a Dragon Rider néven debütáló toronyházát, mely meglehetősen nagy méreteivel hívja fel magára a figyelmet. A teljesen feketére festett termék a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és öt darab 5,25 illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásokhoz híven rejtve vannak, továbbá egy 2,5 hüvelykes adattárolónak is szorítottak helyet a tervezők.


Forrás: CaseKing.de

A 556 mm magas, 239 mm széles és 578 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az előlap mögött található 12 cm-es ventilátor biztosítja, míg a felmelegedett levegőt a felülre és hátulra elhelyezett egy-egy 12 cm-es légkavaró távolítja el. A ház oldallapja mögött egy 220 mm-es kék LED-del világító szélgét is megbújik, mely főleg az alaplapba helyezett komponenseket hűti, továbbá a processzorfoglalat mögé is sikerült egy 12 cm-es ventilátort helyezni. A meglehetősen nehéz, 10 kg-os torony esetében az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0, két USB 3.0, egy FireWire és két eSATA csatlakozóval rendelkezik. A manapság trendinek számító kivágás is megtalálható az alaplaptartó mögött, aminek hála a processzorhűtő könnyedén cserélhető, továbbá a vízhűtés csövei is könnyedén elvezethetők a kialakított nyílásokon keresztül.


Forrás: CaseKing.de

A In Win Dragon Ridert már szállítja a vállalat, az ajánlott fogyasztói ára 130 euró körül alakul. Nem mondható tehát olcsóságnak, de tény, hogy gazdagon fel van szerelve.


Forrás: CaseKing.de

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés