Hirdetés

BUC miditoronyot leplezte le az In Win

Egész egyedi házzal rukkolt elő az In Win. A vállalat BUC névre keresztelt miditornya 210 x 500 mm-es alapterülettel rendelkezik, amihez 485 mm-es magasság társul, az alaplapok közül pedig az ATX és a microATX méretűeket képes fogadni. A termék acélból készült, továbbá kívülről-belülről feketére festették, amit a tervezők igen kontrasztos sárga színű elemekkel dobtak fel.

A BUC elölről, hátulról, felülről...
A BUC elölről, hátulról, felülről... (forrás: Caseking.de) [+]

Formáját, külsejét tekintve az íves, lekerekített vonalak dominálnak inkább, amit több helyen rácsos ablakok, szellőzők törnek meg, néhol a mögülük kikandikáló ugyancsak sárga ventilátorokkal. Ez utóbbiakból egyébként három 120 mm-es került gyárilag a házba: egy kék LED-es elölre, egy hátra és egy felülre. Az oldalpanel is tud fogadni két darab 120 mm-es légkavarót, ez azonban már opcionális tétel a vásárló számára.

...oldalról...
...oldalról... (forrás: Caseking.de) [+]

Meghajtók az előlapon hozzáférhető három 5,25”-es és egy 3,5”-es fiókba illeszthetők, a belül rejtőző további öt bővítőhely pedig 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolókat fogadhat. Négy ezek közül ráadásul hot swapos rendszerű, ami a gyors cserét teszi lehetővé. A termék kivezetéseinél találhatunk egy eSATA, illetve egy 3.0-s és két 2.0-s USB aljzatot, valamint az elmaradhatatlan hang ki- és bemenetet.

...és még egyszer elölről és hátulról ...és még egyszer elölről és hátulról
...és még egyszer elölről és hátulról (forrás: Caseking.de) [+]

Az In Win BUC háza már kapható, bruttó 70 eurót kérnek érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés