Hirdetés

Testes toronyházzal frissít a Gigabyte

A Gigabyte bejelentette, hogy hamarosan forgalomba kerül a Sumo 5112 jelzésű számítógépház, mely méretes, fekete külsejével hívja fel magára a figyelmet. A toronyház Extended ATX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen öt darab 5,25, valamint hat 3,5 colos meghajtó szerelhető bele. Az utóbbi rekeszek közül öt rejtve van, továbbá a nagyobb fiókok közül egy, 2,5 hüvelykes, eltávolítható keretet tartalmaz.

Az 522 mm magas, 205 mm széles és 570 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra szerelt két darab 12 cm-es, kék LED-del világító légkavaró felel. A merevlemezek hűtése is megoldott két darab 8 cm-es szélgép segítségével. Az I/O panel a tetőn kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0, egy FireWire és egy eSATA csatlakozót kínál.

A Gigabyte Sumo 5112-ből az alapverzió mellett egy plexi oldallapos megoldás is megjelenik. A szállítás novemberben kezdődik meg az ajánlott fogyasztói ár pedig 108 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés