Hirdetés

Óriástorony a SilverStone kínálatában

A SilverStone leleplezte a Temjin névre keresztelt házcsaládjának TJ11-es modelljét, mely egy igazi óriástorony lett. A 17,4 kg tömegű termék egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé kilenc 5,25 és hat darab 3,5 colos, illetve három 2,5 hüvelykes meghajtó helyezhető. A kisebb méretű rekeszek természetesen rejtve vannak.


Forrás: TechConnect

A 642 mm magas, 224 mm széles és 657 mm mély házba az alaplap elforgatva kerül bele, így a kivezetések a tetején találhatók majd meg. A változtatásra a meleg levegő felfelé áramlása miatt volt szükség, amire a két darab 18 cm-es, alaplap alá szerelt ventilátor még rá is segít. A légkavarók motorja percenként 700 vagy 1200 fordulatot tehet meg. A további hőelvezetésről a felülre szerelt 12 cm-es és az alul található két darab, szintén 12 cm-es szélgép gondoskodik 900 és 1200 fordulat/perces tempóval.


Forrás: TechConnect

A fekete színezéssel megjelenő ház plexis oldallappal érkezik, az oldalt elhelyezkedő I/O panel pedig – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két-két 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. A SilverStone Temjin TJ11 a hónap végén kerül forgalomba, 560 eurós áron. A vállalat jelezte, hogy később egy olcsóbb modell is megjelenik, mely plexis oldalablak nélkül lesz kapható. Természetesen ne számítsunk az árcédula túlzottan komoly csökkenésére.


Forrás: TechConnect


Forrás: TechConnect

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés