Hirdetés

SanDisk ImageMate: mind megette

Már megrendelhetők a SanDisk új memóriakártya-olvasói, amelyek nemcsak sokoldalúságukkal, hanem sebességükkel is felhívják magukra a figyelmet. Az ImageMate Multi-Card SDDR-199 és az All-in-One SDDR-189 is elegáns, fekete burkolatot kapott, és kis fémtalpazat csatlakoztatható hozzájuk, ennek segítségével a kártyaolvasók álló helyzetben is használhatók – így spórolva meg némi helyet zsúfolt asztalunkon. Mindkettő USB interfészen keresztül kapcsolódhat a számítógéphez, és egy külön gombot is kaptak, amely egy tetszőleges alkalmazást indíthat el – például a Photoshopot vagy a Flickr-t.


A mindenevő és kistestvére

A Multi-Card többféle kártyát támogat, összesen tizenhárom formátum olvasására képes adapter nélkül (SD, SDHC, MMC, MMCplus, MMCmobile, RS-MMC, RS-MMC DV, Memory Stick, Memory Stick PRO, xD, xD M, xD M+, xD H). Kellőképpen gyors kártyával 30 MB/s-os olvasási és 27 MB/s-os írási sebességet érhet el.

Az All-in-One még többre képes, az összes jelenleg kapható formátummal elbánik (tehát a kihalóban lévő SmartMediával nem). Még testvérénél is gyorsabb, 34 MB/s-os olvasási és írási sebességét csak a legfürgébb memóriakártyákkal tudjuk kihasználni.

A Multi-Card ajánlott fogyasztói ára 20, az All-in-One-é 30 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés