Hirdetés

Akkumulátorról üzemeltethető a Kodak új digitális fotókerete

A Kodak bemutatta legújabb digitális fotókeretét, mely Easyshare S730 néven kerül piacra. A 22,6 x 15,5 x 3,8 cm méretű termék 7 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású kijelzőt kapott, melynek képaránya 15:9, a natív felbontása pedig 800x480 képpont. A készülék a JPEG formátumú képek mellett az MP3, PCM, ADPCM és MPEG 1 layer (1, 2, 3) szabványú zenéket is támogatja, valamint lejátssza a MOV, AVI, MPEG és MPEG4 állományokat.

Az akkumulátorról is üzemeltethető Easyshare S730 1 GB kapacitású memóriával rendelkezik, melyre az adatokat az USB porton keresztül lehet felmásolni, emellett a termék a beépített kártyaolvasón keresztül kezeli az SD/SDHC, az MMC, a Memory Stick, az MS PRO/MS PRO DUO és az XD kártyát is.

A készülék rendelkezik egy viszonylag egyszerű képkereső algoritmussal is, mely a kép dátumát elemzi. Amennyiben a keresett képről tudjuk, hogy mikor készült, akkor elég, ha egy olyan fotót találunk, ami hasonló dátummal rendelkezik, és a keresőmotor felkínálja az adott időponthoz legközelebb álló képeket.

A Kodak fotókerete tartalmaz órát és naptárat is, a képeket pedig könnyen mozgathatjuk a képernyőn a mozgásérzékelő szenzorok segítségével, ami az albumba rendezés esetén lehet hasznos szolgáltatás. Az Easyshare S730 már kapható nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 139 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Kodak

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés