Hirdetés

SanDisk CF kártyák – nagyobb tempó és kapacitás

A SanDisk a Photokina kiállításon mutatta be legfrissebb, CF formátumú memóriakártyáit, amelyeket elsősorban azoknak profi fotósoknak ajánl, akik nagy felbontásban vagy RAW formátumban készítik képeiket. Az Extreme III termékcsalád legkisebb tagja 4 GB-os, a legnagyobb - immáron megduplázott kapacitással - 32 GB-os méretben is elérhető. Ez lehetővé teszi akár másfél órányi HD felbontású mozgókép tárolását is, megtöltése 30 MB/s-os írási sebességével kevesebb, mint 15 percet igényel. 50%-kal gyorsultak az Extreme III SDHC, Memory Stick Pro/HG/DUO kártyák is, az eddigi 20 helyett már 30 MB/s-os írási sebességre képesek.

Extreme III

Az Extreme IV családot szintén profi fotósok számára ajánlják, mert ezek a memóriakártyák leginkább gyorsaságukról ismeretesek. A SanDisk az eddigi 30 MB/s-os írási sebességre rádobott még egy lapáttal, az adatok 45 MB/s-os tempóval kerülhetnek a kártyára. Méretben is érkezett egy nagyobb verzió, az eddigi 4 és 8 GB-os mellé megjelent a 16 GB-os változat.

Extreme IV

Mindkét kártyacsaládra élettartam-garanciát vállal a gyártó, amelyek szélsőséges körülmények között is megbízhatóan működnek, a hőmérsékletet -25 foktól 85 fokig képesek elviselni. A kártyákhoz külön kapható egy Extreme FireWire Reader nevű kártyaolvasó is, aminek segítségével a tárolt adatok számítógépre menthetők.

Extreme Reader

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés