Hirdetés

Rövidesen kapható a PNY GeForce FX Ultra videókártyája

A PNY-nek nagyon sietős lehet, hiszen február végére ígérte a kártyák sorozatgyártásának befejezését és ezután, március elején-közepén kerültek volna a boltok polcaira a termékek. A sietség okáról azonban nem nyilatkozott a francia cég.


Forrás: 3DChip.de

A kártyát 128 MB DDR II memóriával látták el, mind a grafikus mag, mind a memória órajele 500 MHz. A Verto GeForce FX 5800 Ultra-t felszerelték - a hagyományos VGA-kimeneten kívül - DVI-csatlakozóval és videó ki-, illetve videó bemenettel. A kábelek és a kézikönyv mellett a dobozban az NVDVD nevű DVD-lejátszó szoftvert, a Morrowind nevű játékot, valamint egy 256 MB SD vagy DDR SDRAM-ot, esetleg egy ugyanekkora kapacitású Compact Flash memóriakártyát mellékelnek. Mindezektől a kiegészítőktől azt reméli a PNY, hogy a vásárlók könnyebben "megemésztik" a 629 eurós árat.

Mint azt Martin Haufschild, a PNY Technologies egyik németországi vezetője elmondta, minden kártya mellett ott lesz egy levelezőlap, amelyen a vevő bejelölheti, melyik memóriatípust kéri, amit a levelezőlap kézhez vétele után a cég ingyen elküld az érdeklődőnek. Erről a vevőcsalogató lépésről egy korábbi hírünkben már beszámoltunk. Újdonság még, hogy minden Verto GeForce FX 5800 Ultra nevű termékre öt év garanciát vállalnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés