Hirdetés

Megjelenik a PCI buszos PNY GeForce FX 5200

A videokártya tervezett megjelenését a cég megerősítette a német Hartware.net internetes oldalnak. A termék várható megjelenési időpontja április vége. A PNY-nek és néhány más gyártónak köszönhetően az AGP-slot nélküli számítógépek tulajdonosai is birtokába juthatnak a legújabb, DirectX 9-kompatibilis grafikus kártyáknak. Persze az is lehet, hogy valaki egy AGP-s videokártya mellé teszi be a PCI-os PNY GeForce FX 5200-őt, hogy kettőnél több képernyőt üzemeltessen egyszerre.


Forrás: www.hartware.net

A PNY, amely egyébként "Verto" néven hozza forgalomba az otthoni felhasználóknak szánt grafikus kártyáit tavaly a GeForce4 MX420-ból adott ki egy PCI-os változatot, 64 MB SDRAM-mal és tv-kimenettel.


Forrás: www.hartware.net

Ingo Nadler, a PNY Technologies németországi marketingvezetője szerint az AGP-s kártya mellé rakott PCI-os termék további egy VGA- és TV/S-video kimenetet nyújt a legegyszerűbb módon. A Hartware.net-nek nyilatkozó Martin Haufschild, a PNY Technologies németországi részlegvezetője szerint a felhasználók igenis várják a PCI-os termékeket, hiszen vannak olyan felhasználási területek, mint például iskolák, más oktatási intézmények, gépet nem nagyon bővítő userek, multimédiás feladatok, ahol nem áll rendelkezésre AGP slot, ugyanakkor mégis a legújabb technológiákat (például DirectX 9) alkalmazzák (alkalmaznák).

Itthon a Pixel Multimédia forgalmazza a PNY videokártyákat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés