Hirdetés

Memória és GeForce FX egycsapásra

A PNY Technologies cég úgy döntött, hogy a németországi vásárlók egy különleges FX-csomagot kapnak. Arról nem nyilatkoztak a francia társaságnál, hogy miért csak Németországban lesz elérhető az új konstrukció.


Forrás: www:zdnet.de

A Verto fantázianevű FX-termékek dobozos változataiban a kártya mellé jár egy DVI-VGA átalakító, valamint a csomag része még egy videó ki- és bemeneti kábel, az nVidia NVDVD nevű DVD-lejátszó szoftvere, a telepítő CD, a Morrowind nevű játék, valamint egy 256 MB-os SD vagy DDR RAM-modul, illetve egy 256 MB-os CompactFlash memóriakártya. A memóriákhoz azonban nem azonnal jutunk hozzá, hanem a videókártya melletti levelezőlapot kell kitöltenünk, a választott memória típusát be kell jelölnünk, a levelezőlapot ezután vissza kell juttatnunk a PNY cégnek, amelyik szállítási díj felszámítása nélkül küldi el a memóriamodult.

Maga a kártya szabványos, azaz támogatja a 8x-os AGP-t, megtalálható benne a nyolc renderelő pipeline, a grafikus mag, valamint a 128 MB-nyi DDR-II memória órajele is a bűvös 500 MHz-en ketyeg (1000 MHz DDR). Az óriási hűtő sem hiányozhat, amelynek méretéről és hangjáról már páran meggyőződhettek. A kártya és a 256 MB memória ára 629 euró, vagyis 148 ezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés